ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Πληροφορίες Αγορών

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του e-shop μας,  τηλεφωνικώς στο +302112168244 ή με μήνυμα μέσω της σελίδας που διατηρεί το κατάστημα στο Instagram/Facebook.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Όλα τα διατιθέμενα προϊόντα θεωρούνται διαθέσιμα, εκτός αν υπάρχει ειδική επισήμανση που αναφέρει το αντίθετο στην εικόνα του. Εάν ένα προϊόν εμφανίζεται ως διαθέσιμο, ενώ δεν είναι -είτε λόγω τεχνικού σφάλματος είτε λόγω μη έγκαιρης ενημέρωσης της ελλείψεως διαθεσιμότητας του προϊόντος (ενδεικτικά λόγω αγοράς του ίδιου προϊόντος ταυτόχρονα από περισσότερους πελάτες), η Εταιρεία δύναται να προτείνει στον πελάτη παρόμοιο προϊόν μέσω email.

Τρόποι αποστολής

 • Όλες οι παραγγελίες τιμολογούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αγοράς εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα του προϊόντος.
 • Σε περίπτωση έλλειψης προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την αποστολή.
 • Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier (Γενική Ταχυδρομική) και παραδίδονται στον πελάτη σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες.
 • Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας, από την έδρα μας.
 • Για αγορές προϊόντων άνω των 60 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν (εκτός από τις αποστολές προς τις δυσπρόσιτες περιοχές).
 • Τα έξοδα αποστολής μέσω courier εντός Αττικής ανέρχονται στα 3 ευρώ (+ΦΠΑ) για τα 2 πρώτα κιλά και 0,80 ευρώ (+ΦΠΑ) για κάθε επιπλέον 1 κιλό.
 • Τα έξοδα αποστολής μέσω courier εκτός Αττικής ανέρχονται στα 3 ευρώ (+ΦΠΑ) για τα 2 πρώτα κιλά και 1,20 ευρώ (+ΦΠΑ) για κάθε επιπλέον 1 κιλό.
 • Τα έξοδα αποστολής μέσω courier προς νησιωτική Ελλάδα ανέρχονται στα 3,50 ευρώ (+ΦΠΑ) για τα 2 πρώτα κιλά και 1,40 ευρώ (+ΦΠΑ) για κάθε επιπλέον 1 κιλό.
 • Τα έξοδα αποστολής μέσω courier προς δυσπρόσιτες περιοχές ανέρχονται στα 7 ευρώ (+ΦΠΑ) για τα 2 πρώτα κιλά και 1,60 ευρώ (+ΦΠΑ) για κάθε επιπλέον 1 κιλό.
 • Σε περίπτωση έλλειψης  προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την αποστολή.

Τρόποι Πληρωμής

 • Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,50€ (+ΦΠΑ) μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,40€ (+ΦΠΑ) .
 • Κατάθεση ή μεταφορά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,ΙΒΑΝ: GR0301718500006850147405427,
 • Αριθμός Λογαριασμού:6850-147405-427, Επωνυμία: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
 • Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO)
 • PayPal.
 • Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στην έδρα μας.

Επιστροφές Προϊόντων


Διαδικασία

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του kidsbliss.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση κ.λ.π. τότε το «kidsbliss.gr» αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης ή το κόστος επιστροφής μέσο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, εφόσον το προϊόν είναι ανέπαφο, συνοδεύεται από τη συσκευασία του, από τα έγγραφα χρέωσης και αποστολής και δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Διαπίστωση ελαττωματικού προϊόντος

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@kidsbliss.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.  Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kidsbliss.gr ή τηλεφωνικώς στο 2112168244 για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή. Εφόσον πληρείτε τους Όρους και Συνθήκες Επιστροφής θα σας στείλουμε άμεσα το προϊόν που σας οφείλουμε.

Ασφάλεια στις συναλλαγές

H ιστοσελίδα www.kidsbliss.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σου πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σου, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του internet. Το πρωτόκολλο SSL (SecureSocketsLayer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers).

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πολιτική απορρήτου εδώ.